Blog

Lente bruiloft

1 februari 2021

Vanaf 21 maart begint de lente alweer. De lente wordt door velen gezien als een van de mooiste seizoenen, omdat de bloemetjes uitkomen, het weer beter wordt en vooral omdat je humeur er spontaan beter van wordt. Ook al gooit corona roet in het eten bij de meeste bruiloften. Met deze tips kun je ook op jullie intieme bruiloft dit gevoel en de bijpassende sfeer overbrengen.

Hoe kies je de juiste trouwfotograaf?

23 januari 2021

Wanneer je gaat zoeken op internet kom je veel trouwfotografen tegen met ieder een eigen stijl en werkwijze. Waar moet je op letten? Welke fotograaf maakt het verschil? Het allerbelangrijkste; is er een klik? Vincent Rijkers, ervaren trouwfotograaf bij Beeldbureau Trouwgeluk, helpt jullie op weg met deze blog!

Een photobooth op je bruiloft

30 augustus 2020

Tegenwoordig wenst iedereen een photobooth op zijn bruiloft. Ze zorgen voor leuke en grappige herinneringen waar je nog jaren naar kunt terugkijken. Anne Koot van Fotosnap deelt hier hun ervaringen met photobooths op bruiloften.

Tips voor het uitzoeken van je trouwjurk

8 augustus 2020

Tijd om jouw trouwjurk uit te zoeken. Hoe ga je dat aanpakken? Hoe weet je uiteindelijk zeker dat je de juiste keuze maakt? In deze blog geef ik je enkele tips mee voor het vinden van jouw droomjurk.

Trouwbeurzen Noord-Brabant

27 juli 2020

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar de juiste leveranciers voor jullie bruiloft? Bezoek dan één van onderstaande trouwbeurzen! Een trouwbeurs biedt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse leveranciers uit de trouwbranche, inspiratie op te doen, vragen te stellen en afspraken te maken.

Wat doe je als ceremoniemeester?

18 juni 2020

Wat zijn eigenlijk de taken van een ceremoniemeester? Waarom kun je beter kiezen voor een ceremoniemeester van buitenaf in plaats van je beste vriend/vriendin vragen om ceremoniemeester te zijn. In deze blog vind je alle tips en taken, zodat jullie ceremoniemeester helemaal voorbereid is op jullie bruiloft.

Oude & Nieuwe bruilofttradities

3 mei 2020

Door de jaren heen is er het een en ander veranderd in de tradities bij bruiloften. In deze blog neem ik jullie mee door alle oude en nieuwe tradities en zelfs enkele tradities waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt.