Trouwbeurzen Noord-Brabant

27 juli 2020

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar de juiste leveranciers voor jullie bruiloft? Bezoek dan één van onderstaande trouwbeurzen! Een trouwbeurs biedt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse leveranciers uit de trouwbranche, inspiratie op te doen, vragen te stellen en afspraken te maken. Nu het weer mogelijk is om kleine offline evenementen te organiseren, komen ook de trouwbeurzen weer op gang. Hieronder vindt je een overzicht van de trouwbeurzen die dit jaar nog plaatsvinden in de provincie Noord-Brabant.

Trouwbeleving XL Veghel - zondag 27 september

Dit is alweer de zevende editie van Trouwbeleving XL die in Veghel wordt gehouden. Trouwbeleving is een van de leukste trouwbeurzen van Brabant vind ik zelf. Op deze beurs wordt ook een echte trouwceremonie nagebootst waarbij je diverse leveranciers direct in actie kunt zien. Meld je snel aan want de eerste 200 aanmeldingen ontvangen een gratis goodiebag vol inspiratie.

Breepark Breda - zaterdag 24 oktober 2020

Op zaterdag 24 oktober 2020 zal het Breepark in Breda worden omgetoverd tot een waar 'trouw walhalla'. Hier zijn diverse leveranciers uit Zuid-Nederland te vinden van locaties tot fotograaf. Je kunt er zelfs de laatste trends ontdekken op het gebied van bruidsmode en genieten van een betoverende modeshow.

Weddingfair Den Bosch - zondag 1 november 2020

Ontvang bij binnenkomst een weddingshopper vol met informatie van alle leveranciers die op de beurs te vinden zijn. Ook kun je hier deelnemen aan een workshop moodboard maken zo kun je direct alle inspiratie die je op hebt gedaan omzetten naar jullie eigen moodboard. Genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan het Jheronimus Bosch Art Centre op 1 november.

- Kirsten van der Winden