Over mij

Energiek, spontaan en een echte duizendpoot! Dat is hoe de meeste mensen mij omschrijven. Ik ben een echte spin in ’t web met een creatieve kant. Stilzitten is dan ook geen optie! Met veel liefde, enthousiasme, creativiteit en oog voor detail verzorg ik jullie bruiloft. Mijn missie is om anderen de dag van hun leven te bezorgen. Hoe kun je dit beter toepassen dan bij bruiloften?

Het belangrijkste vind ik om elkaar eerst te leren kennen, zodat ik precies weet wat jullie verwachtingen zijn. Hier neem ik dan ook uitgebreid de tijd voor tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie of een wijntje. Als weddingplanner en ceremoniemeester zorg ik ervoor dat jullie niks anders hoeven te doen dan te genieten. Laat alles over je heen komen en geniet van de mooiste dag van jullie leven!

Naast het organiseren van bruiloften houd ik me ook bezig met CrossFit. Drie keer in de week ben ik te vinden in de CrossFit box om al mijn overtollige energie eruit te gooien en mijn hoofd leeg te maken. Verder ben ik graag bezig met het ontdekken van nieuwe hobby’s zoals macramé, fotografie, en nog veel meer.

Zo, nu weten jullie wat meer over mij. Tijd om jullie te leren kennen!